Ceturtdiena, 28.03.2024, 15:13
Sveicināti Viesis

Gulbenes novada invalīdu biedrība

Dienasgrāmata

Sākums » 2009 » Decembris » 13 » Starptautiskā Invalīdu diena


Starptautiskā Invalīdu diena
23:04
Uz kopējo pasākumu Starptautiskā Invalīdu dienā pulcējās ne tikai Gulbenes Invalīdu biedrības biedri, bet gan invalīdi no visa novada. Svinīgais pasākums pulcināja kopā cilvēkus ar īpašām vajadzībām kuplā skaitā.

Invalīdu biedrības biedrus ar muzikāliem sveicieniem šajā dienā sveica Gulbenes mūzikas skolas skolotājas, uzrunāja luterāņu mācītājs Māris Sarma.

Mācītājs savā uzrunā uzsvēra, ka pasaulē tagad ir sākusies neveselīga histērija un kņada, kas neļauj pieskarties Adventes brīnumam un Ziemassvētku Kristus dzimšanas brīnumam.

"Cilvēki Adventes laikā paliek nervozi un skumst, jo viņi domā par dāvanām un sainīšiem. Rēķina, cik tas varētu izmaksāt, un skumst, ja nevar uzdāvināt dāvanas. Tā mēs paejam garām būtiskākajam," savā uzrunā invalīdiem saka mācītājs un aicina atvērt sirdis un "pieskarties" Adventes brīnumam.

Savukārt Gulbenes Invalīdu biedrības priekšsēdētājs Pēteris Kozlovskis svinīgajā pasākumā, uzrunājot klātesošos, teica paldies visiem, kuri šajā dienā ir sapulcējušies, lai kopā atzīmētu Starptautisko Invalīdu dienu. Tāpat viņš sirsnīgu paldies teica tiem labajiem cilvēkiem, kuri ikdienā atbalsta invalīdus.

Pasākuma apmeklētāji noskatījās Zeltiņu amatierteātra komēdiju - "Līnis murdā", kā arī varēja aplūkot izstādi, kurā redzams, ko prot darināt invalīdi.
Skatījumu skaits: 1184 | Pievienoja: Vataru | Birkas: Pasākumi | Reitings: 5.0/1 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]


Ieejas forma

Kalendārs
«  Decembris 2009  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031




Meklēšana
Biedrības draugi
  • Apeirons
  • Sustento
  • Statistika

    Kopā Online: 1
    Viesi: 1
    Lietotāji: 0
    Birkas
    Palīglīdzekļi Teātris Raksti Darbs un bizness Tiesības Likumi un noteikumi Realizētie projekti Nodarbības Atlaides Skaidrojumi Dāvinājumi Sporta pasākumi Tikšanās Pasākumi Sapulce Astma Talka Nodarbinātība Sporta spēles Noderīgi Balva Ziemassvētki Rehabilitācija video Semināri Pasaākumi Talkas 20 gadi žolė Sports ekskursija LT 'Ābolītis novuss uno bioptrons dambrete pasakums kartiņas sveces ballīte darbnīcas viesi tirdzins ES DCH makšķerēšana uno+zole Ekskursija Rokdarbi Floristika Kskursija


    on-line.lv

    Copyright MyCorp © 2024 | Vietnes darbību nodrošina uCoz sistēma